Ben jij onze steun?

Skûtsje de drie haringen wordt bevaren door een enthousiaste bemanning van ‘Skûtsje zeilvereniging de Drie Haringen’. Het schip komt uit in diverse zeilwedstrijden met als hoofddoel de IFKS in Friesland waar wij Enkhuizen sportief op de kaart proberen te zetten. Het succesvol deelnemen aan de diverse wedstrijden kunnen wij enkel bereiken door middel van het schip in top staat te houden. We investeren veel in de ploeg, onze tuigage en het schip om sportief naar de top te varen, dit kunnen wij niet zonder uw steun. Wij bieden diverse mogelijkheden aan, zo kunt u:

Donateur worden, als donateur betaalt u €30,- per jaar. U krijgt van ons de jaarlijkse nieuwsbrieven, sticker van het skûtsje en mag 1 keer per jaar gratis meevaren.

Club van 100 leden, als club van 100 lid betaalt u €100,- per jaar en treedt u toe tot de exclusieve club van 100. Club van 100 leden krijgen uitnodigingen voor diverse bijeenkomsten en borrels, mogen meermaals per jaar meevaren en worden op de hoogte gehouden doormiddel van de diverse nieuwsbrieven.

Sponsor worden, als sponsor kunt u een sponsordeal maken met onze vereniging. Afhankelijk van uw inbreng kunt u dan ook meer of minder van ons verwachten. Naast naamsvermelding op de website/events en facebook kunt u bijvoorbeeld ook een zeiltocht met uw relaties maken, het schip bij een evenement (dank aan Sail) inzetten of gebruiken bij een een wedstrijd voor uw relaties. Ook worden sponsoren uitgenodigd voor netwerk bijeenkomsten en onze diverse borrels, ook vertonen wij uw bedrijfslogo op de diverse wedstrijden en evenementen. graag treden wij in overleg wat de mogelijkheden zijn.

Interesse in één van bovenstaande mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen.