Ben jij onze steun?

Skûtsje de drie haringen wordt bevaren door een enthousiaste bemanning van ‘Skûtsje zeilvereniging de Drie Haringen’. Het schip komt uit in diverse zeilwedstrijden met als hoofddoel de IFKS in Friesland waar wij Enkhuizen sportief op de kaart proberen te zetten. Het succesvol deelnemen aan de diverse wedstrijden kunnen wij enkel bereiken door middel van het schip in top staat te houden. We investeren veel in de ploeg, onze tuigage en het schip om sportief naar de top te varen, dit kunnen wij niet zonder uw steun. Wij bieden diverse mogelijkheden aan, zo kunt u:

Vriend worden van,
Voor een vast bedrag per jaar bijv. €100,- kunt u vriend worden van het skutsje de drie haringen, hiervoor word u toegevoegd aan de nieuwsbrief mail lijst, bent u van harte uitgenodigd voor de diverse borrels en bijeenkomsten, en krijgt u natuurlijk een hartelijke dank van ons!

Vriend van cadeau doen,
vraagt u zich ook wel eens af wat je nu weer als cadeau moet geven. Dan is de vrienden club van het Skutsje De Drie Haringen misschien wel een leuk idee, steun ons met eens iets anders voor een ander!

Sponsor worden,
als sponsor kunt u een sponsordeal maken met onze vereniging. Afhankelijk van uw inbreng kunt u dan ook meer of minder van ons verwachten. Naast naamsvermelding op de website/events en facebook kunt u bijvoorbeeld ook een zeiltocht met uw relaties maken, het schip bij een evenement (dank aan Sail) inzetten of gebruiken bij een een wedstrijd voor uw relaties. Ook worden sponsoren uitgenodigd voor netwerk bijeenkomsten en onze diverse borrels, ook vertonen wij uw bedrijfslogo op de diverse wedstrijden en evenementen. graag treden wij in overleg wat de mogelijkheden zijn.

Interesse in één van bovenstaande mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen.